DEBATINDLÆG PÅ KATTEGAT.NU - klik på teksten her til højre og læs mere

Nordsjællands Håndbold: Stort talent skifter til Nordsjælland.

Del meget gerne artiklerne fra Kattegat.nu på de sociale medier

Når assistenttræner Simon Dahl skifter titel til cheftræner 1. juli kan han samtidig byde velkommen til en ny, lovende spiller i Nordsjælland Håndbold i Herre Håndbold Ligaen:
U19-landsholdspilleren Matias Campbell fra TIK Tåstrup har nemlig tegnet en tre-årig kontrakt:

  • Matias er en ung lovende spiller, som jeg glæder mig meget til at arbejde med. Hans profil passer perfekt ind i den måde, vi gerne vil arbejde på i NH, hvor unge spillere med den rette indstilling stille og roligt får lov at videreudvikle sig, siger Simon Dahl.
    Matias Campbell har trænet med holdet i et stykke tid, så han ved, hvad han går ind til:
  • Det er et meget spændende projekt som Nordsjælland Håndbold har i gang, hvor jeg kan se mig selv udvikle mig utroligt meget. Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med Simon Dahl, fortæller Matias Campbell.
    Matias Campbell er 17 år og går i 2G på Falkonergården og har fået sin håndboldopdragelse i TIK Tåstrup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *