DEBATINDLÆG PÅ KATTEGAT.NU - klik på teksten her til højre og læs mere

Nordsjælland Håndbold forlænger med Dan Beck

Del meget gerne artiklerne fra Kattegat.nu på de sociale medier

Nordsjælland Håndbold er stolte over at kunne præsentere endnu en spiller forlængelse for det kommende år. Det er vores anfører og stregspiller Dan Beck-Hansen, der hermed tager hul på sin 5. sæson i klubben.

Om forlængelsen siger cheftræner Ian Marko Fog :
“Vores anfører Dan har været en af grundpillerne i den succes vi har haft i NH. Han var med til den første oprykning, var loyal da vi rykkede ned, og en væsentlig faktor til vores tilbagekomst i ligaen.
Han går forrest til træning, og lægger den hårdhed i sine aktioner, der gør vi udvikler os. Ham kom som marginalspiller til klubben, men med seriøsitet og hårdt arbejde, har han virkelig rykket sig, og blevet en vigtig stamspiller for os.
Han er tovejsspiller, hård hund i forsvaret, god gribeteknik og har mange varianter i sin afslutninger.
Vi i træner teamet, er særdeles glade for besætningen på den vitale plads på stregen. Med Dan, Andreas og Knud, er vi rigtig godt rustet i forsvaret og ikke mindst i 7 mod 6 spillet, som er et vigtigt alternativ for os”

Dan Beck-Hansen

Dan Beck-Hansen udtaler
“Jeg er glad for forlængelsen med Nordsjælland. Jeg har en god hverdag, der passer godt med min kæreste og med mit arbejde.
Jeg har en god arbejdsplads hos Wolff-Svendsen, som er forstående for mit håndboldliv, og de er meget fleksible i forhold til træner, kampe og restitution”
Dan Beck-Hansen fortsætter:
” Jeg er glad for udviklingen på holdet. For mit eget vedkommende skal jeg stadigvæk have lagt flere lag på mit spil. Jeg syntes jeg har en god rolle på holdet, og jeg er rigtigt glad for trænerteamet, der netop også har forlænget aftalen. Vi har et rigtig godt træningsmiljø, og jeg er føler mig godt hjemme i klubben.

Det er fedt at skulle i gang med den 5. sæson i Nordsjælland Håndbold” slutter Dan Beck-Hansen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *