DEBATINDLÆG PÅ KATTEGAT.NU - klik på teksten her til højre og læs mere

Byrådsmedlem Jonna Præst skifter til Nytgribskov

Del meget gerne artiklerne fra Kattegat.nu på de sociale medier

Jonna Præst går til Nytgribskov lyder det i en pressemeddelelse fra borgmester Anders Gerner Frost. Nytgribskov har den sidste tid har travl med at åbne sin hoveddør for partihopper fra Gribskov Byråd.

Pressemeddelelse:

Mangeårigt medlem af Dansk Folkeparti og Byrådet, samt tidligere Viceborgmester, Jonna Præst er pr. dags dato en del af Nytgribskovs Byrådsgruppe, som nu består af otte byrådsmedlemmer. Beslutningen har Jonna truffet efter længere tids udfordringer med DF´s bestyrelse, og dens manglende kompetencer på en lang række områder.

”Min beslutning blev taget, da der i søndags blev afholdt generalforsamling i DF. Regnskabet var uoverskueligt og ikke i overensstemmelse med god regnskabsskik, og jeg blev bare nedgjort af formanden og flere medlemmer. Det var dråben.” udtaler Jonna Præst og fortsætter.

”Jeg ønsker fortsat at arbejde for min kommune, som jeg holder af, og så vil jeg gerne bakke op om den politik Borgmesteren og Nytgribskov arbejder for. Jeg ønsker ligeledes det brede samarbejde i byrådet, og vil gerne være en del af konstitueringen. Jeg har altid taget ansvar for kommunen, og har været med i samtlige budgetforliger i min tid i byrådet” slutter Jonna Præst.

Jonna Præst skifter til Nytgribskov

Borgmester Anders Gerner Frost udtaler om Jonnas nye medlemskab: ”Jeg har kendt Jonna Præst i mange år, og har igennem alle årerne arbejdet godt sammen med Jonna. Jeg kender Jonna som en engageret lokalpolitiker, der arbejder hårdt for sin kommune. Hun har altid haft et særligt blik for de svage borgere, og hvordan vi som kommune passer på dem, der kommer i klemme i systemet. Det har jeg stor respekt for.”

Borgmester Anders Gerner Frost
(Pressefoto)

Pernille Søndergaard, der er gruppeformand i Nytgribskov, hilser også Jonna Præst velkommen i Nytgribskov.  ”Jeg vil gerne på vegne af byrådsgruppen, byde Jonna hjertelig velkommen til Nytgribskov. Vi glæder os til samarbejdet, og vil sammen med Jonna fortsætte arbejdet, for de brede og gode ansvarlige løsninger i Byrådet.

Pernille Søndergaard (G)
(Pressefoto)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *