LYD: Hør Gribskov kommunes første byrådsmøde i 2018 – med punktet på om en lønstigning.

Onsdag morgen d. 10 januar 2018 lidt over kl. 8 begyndte det nye byråd, det første byrådsmøde her i 2018, med 2 punkter på dagsorden. Det første punkt, der har skabt en del debat forud for dagens møde, var en evt. lønstigning til byrådsmedlemmerne i de forskellige udvalg m.m. og det blev til en 12-11 afstemning i det nye flertals favør efter endt debat. Det sidste punkt var ændring af styrelsevedtægterne.

Næste byrådsmøde afholdes d. 19. januar 2018 på Esrum Kloster (kan høres andet sted på hjemmesiden).

Radions høvding var med denne morgenstund og du kan herunder lytte til debatten i vores lydoptagelse.

Optagelsen er delt i 2 lydfiler.

Del 1:

Del 2:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.