VENSTRE afviser REMA 1000 på Sandet.

Pressemeddelelse.

Den meget omtalte sag om Rema 1000 på Sandet, blev behandlet 21. Juni 2018 i Udvikling, By og Land udvalget.

I lighed med behandlingen af samme sag den 6. Juni 2016 afviste Venstre’s 3 medlemmer af udvalget, at igangsætte en lokalplan der skal gøre det muligt for Rema 1000 at etablere en ny dagligvarebutik på Tibirke Sand.

I Venstre har vi lyttet til indsigelserne fra borgerne på Sandet og den øvrige del af kommunen. Indsigelserne har i langt overvejende grad svaret til baggrunden for Venstre’s afvisning i 2016, derfor er vi i Venstre bestyrket i, fortsat at afvise Rema 1000’s ønske om etablering på Sandet.

Knud Antonsen, Bent Hansen, Jannich Petersen

Venstres medlemmer af UBL udvalget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.