DM i billard 2018 finder sted denne weekend i Vejby

VBK (Vejby Billard klub) og DDBU (Den danske Billard Union) præsenterer DM i billard 2018 i billard-lokalerne i Vejby Idrætsforening 

Alle kampene bliver tillige streamet live på nettet.

Danmarks mesterskaberne blev her først på formiddag skudt i gang med taler af Vejby Idrætsforenings formand Niels Jørgen Larsen og Vejby Billard klubbens formand Carsten Andersen samt Flemming Busk Knudsen der er formand for DDBU. Disse taler har vi optaget på lyd og video, som vi bringer senere på dagen.

Niels Jørgen Larsen, Carsten Andersen og Flemming Busk Knudsen (th)  

Gribskovs borgmester Anders Gerner Frost kom også forbi sidst på formiddagen for at hilse på, og se VBKs lokaler i det lokale idrætshus, fik vi bagefter at vide. For Vejby Billard Klub er det iøvrigt et jubilæumsår for klubben – det er 50 år siden klubben blev stiftet.

   

Du kan se alle kampene live på nettet på denne side: http://kegler.ddbudm.dk/live

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.