Filmen “Ulveland” filmvisning 1. marts på Gilleleje Bibliotek

Ulveland.

Biblioteket viser den svenske dramafilm Ulveland. Velkommen.

Svensk Dramafilm fra 2008 Klemens (Peter Stormare) og hans nevø Nejla lever i vildmarken på grænsen mellem Sverige og Norge. Klemens er en enspænder, der helst passer sig selv, men som kommer i konflikt med de love, der besluttes i Stockholm. Hans nevø Nejla ser op til ham og vil for enhver pris leve det samme liv som sin onkel, men det vil hverken hans mor eller samfundet tillade. Alt spidser til, da deres levevis angribes fra en uventet kant, og de ser sig nødsaget til at handle uden for lov og ret.

Tor. d. 1. marts 2018, kl. 19-20.30. (Fri entré) Ingen tilmelding
Gilleleje Bibliotek, Kulturhavn Gilleleje, Peter Fjelstrups Vej 12, Gilleleje

Ulveland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.